Rook Melder - draadloos - met batterij

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 20 stuks

Productbeschrijving

Reageert snel op brand of rookontwikkeling. De rookmelder wordt geleverd met batterij zodat deze meteen gebruikt kan worden.
Een goed werkende rookmelder is van levensbelang
Het is belangrijk om op tijd te handelen als er brand uitbreekt, maak daarom gebruik van rookmelders in huis die goed werken. Een rookmelder gaat maximaal 10 jaar mee en moet daarna vervangen worden om zeker zijn van een goed werkende brandmelder.
Installatie
Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt aangeraden om op iedere verdieping tenminste één rookmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op en daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. Door de beveiligingspin kan de rookmelder alleen gemonteerd worden als er een batterij in zit.
Onderhoud
De werking van een rookmelder kan verminderd worden door stof en vuil. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelders niet.
Testen
Het is belangrijk om de rookmelder af en toe te testen door de testknop kort ingedrukt te houden. Door de rookmelder maandelijks te testen weet je zeker dat deze goed functioneert wanneer er brand uitbreekt. Als de batterij bijna leeg is geeft de rookmelder dit aan door regelmatig een korte pieptoon te laten horen, hierdoor kun je tijdig de batterij van je rookmelder verwisselen.
Op Rookmelder ontvang je 24 maanden garantie.

© 2013 - 2021 hetLEDje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel